Treska s chřestem
- Celková doba 19 min
- 15 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
4 plátek Treska
4 pl. Olivový olej
2 čl Čerstvý tymián
1 Citrón
4 strou. Česnek
500 g Fenykl
500 g Zelený chřest
1 Velký pórek
20 cl Zeleninový vývar
1 pl. Kukuřičný škrob
2 pl. Konfitovaný citrón
2 pl. Drcené solené arašídy
Příslušenství
Mřížka 2v1
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si suroviny.
Fáze 2 /6
Tresku ochuťte polovinou oleje, tymiánem a citronovou kůrou. Odložte stranou.
Fáze 3 /6
Do nádoby dejte druhou polovinu oleje. Česnek, fenykl, chřest a pórek opékejte 3 minuty dozlatova.
Fáze 4 /6
Přidejte kukuřičný škrob a vývar. Rybu položte na gril v horní poloze na zeleninu.
Fáze 5 /6
Připravujte pod tlakem.
Fáze 6 /6
Podávejte horké s konfitovaným citrónem a arašídy.