Japonská miska s hovězím masem Gyudon
- Celková doba 23 min
- 15 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
300 g Omytá japonská rýže
60 cl Voda
720 g Rump steak nakrájený na plátky
1.5 Nasekaný česnek
1.5 čl Strouhaný čerstvý zázvor
9 cl Slaná sójová omáčka
9 cl Mirin
3 pl. Arašídový olej
2 Cibule
6 Naměkko uvařená vejce
4 Nakrájené jarní cibulky
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Do nádoby přidejte vodu a rýži.
Fáze 3 /9
Tlakové vaření.
Fáze 4 /9
Rýži dejte stranou.
Fáze 5 /9
V míse smíchejte hovězí maso, česnek, zázvor, polovinu sójové omáčky a polovinu mirinu.
Fáze 6 /9
Rozpalte olej a osmahněte cibuli.
Fáze 7 /9
Přidejte hovězí maso a opékejte 2 minuty.
Fáze 8 /9
Přidejte zbývající sójovou omáčku a mirin.
Fáze 9 /9
Podávejte s rýží, vejci a jarní cibulkou.