Hovězí plec s omáčkou chimichurri
- Celková doba 27 min
- 20 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
400 g Hovězí plec
40 ml Olivový olej
13 g Petržel
1 strou. Čerstvý česnek
0.25 Červená cibule
1 čl Oregáno (nebo provensálské byliny)
1 čl Sušené papriky (nebo rajčata)
1 pl. Červený vinný ocet
0.25 čl Cukr
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte olej se všemi ostatními přísadami (kromě hovězí plece). Plec osolte.
Fáze 3 /6
Do hrnce nalijte trochu oleje. Opečte plec 2 minuty z obou stran.
Fáze 4 /6
Přidejte 70 ml vody.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Hrnec neotvírejte a nechte v něm plec stát dalších 7 minut. Podávejte s omáčkou.