Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha)
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
6 os.
500 g Rump steak
1 pl. Olivový olej
Sůl
1.5 Jarní cibulka, nakrájená
2 Česnek, nakrájený
2 pl. Petržel
2 čl Oregano
1 Červená paprika, nakrájená
2 pl. ocet z červeného vína
0.5 Limetky (šťáva)
12 cl Olivový olej
Sůl
Příprava
Fáze 1 /4
Na přípravu omáčky: ve střední nádobě smíchejte všechny ingredience. Na maso: dochuťte solí a pepřem a poté naolejujte.
Fáze 2 /4
Zapněte svůj OptiGrill. Vyberte program "Červené maso" a stiskněte OK. Jakmile je předehřátí hotové, položte hovězí maso na gril a zavřete jej. Vařte, dokud se kontrolka nerozsvítí červeně.
Fáze 3 /4
Jakmile je maso upečené, nakrájejte ho na tenké plátky a položte na misku. Lžící polijte omáčkou chimichurri.
Fáze 4 /4
Ihned podávejte. Dobrou chuť!