Hovězí maso v koprové omáčce
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
300 g Hovězí
50 g Cibule
2 lžíce Hladká mouka
1 lžíce Máslo
100 ml Smetany
0.5 sva. Kopr
1 ks Citrón
2 lžíce Cukr
1 špet. Sůl
2 ks Bobkový list
3 ks Nové koření
4 ks Pepř
750 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si suroviny: maso nakrájejte na větší kostky, cibuli nakrájejte na čtvrtky. Připravte si vývar s kořením, cibulí a vodou.
Fáze 2 /5
Orestujte máslo s moukou.
Fáze 3 /5
Přidejte vývar i s masem.
Fáze 4 /5
Vařte 10 minut.
Fáze 5 /5
Vyjměte cibuli a koření. Dochuťte solí, cukrem a cit. šťávou. Přidejte nasekaný kopr a smetanu. Podávejte s bramborem.