Zelená frittata vařená v páře
- Celková doba 15 min
- 5 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
4 os.
300 g Malé cukety nakrájené na malé kostičky
6 Vejce
6 list Nasekaná bazalka
10 sní. Pažitka, nasekaná nadrobno
3 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
Příslušenství
Forma na pečení
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Nasekejte bylinky.
Fáze 3 /7
Vejce rozšlehejte se 2 lžícemi oleje, bylinkami, solí a pepřem. Nalijte směs do formy.
Fáze 4 /7
Cukety opékejte na 1 lžíci olivového oleje po dobu 5 minut a poté je přidejte do formy.
Fáze 5 /7
Formu zakryjte, vložte do parního koše a do nádoby nalijte 200 ml vody.
Fáze 6 /7
Tlakové vaření
Fáze 7 /7
Podávejte s trochou strouhaného sýra a zeleným salátem.