Trhaná líčka v tacos
- Celková doba 45 min
- 10 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1 kg Hovězí líčka
2 lžička Sušený česnek
2 lžička Sušená cibule
1 lžička Pepř
Sůl
1 l Hovězí nebo kuřecí vývar
3 ks Bobkový list
1 ks Cibule
100 g Majonéza
Taco
80 g Feta
20 g Feta
1 ks Limeta
Koriandr
2 ks Jalapeňo
Limeta
3 strou. Česnek
1 sva. Koriandr
Příprava
Fáze 1 /7
Líčka důkladně očistíme, rozkrájíme na menší části a osolíme.
Fáze 2 /7
Líčka dáme do hrnce na režim opékání a opečeme ze všech stran.
Fáze 3 /7
Přidáme zbylé ingredience na maso a vaříme na režim tlakový hrnec cca 30 minut nebo dokud nejsou líčka krásně měkká.
Fáze 4 /7
Na salsu Ají verde: Vedle na pánvi orestujeme papričky jalapeňo ze všech stran.
Fáze 5 /7
Poté jalapeňo rozmixujeme se zbytkem surovin na salsu a dochutíme.
Fáze 6 /7
Hovězí líčka z hrnce natrháme vidličkou. Pokud nám zbylo hodně šťávy, tak ji můžeme zredukovat a přecedit a smíchat s masem.
Fáze 7 /7
Podáváme v kukuřičné křupavé taco placce, s omáčkou Ají verde a můžeme dozdobit nadrobeným sýrem feta, lístky koriandru a měsíčkem limety.