Rybí filety s mandlemi
- Celková doba 21 min
- 12 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 Filety z tresky po 150 g (nebo okoun, chňapal)
120 g Celé bílé mandle
3 pl. Čerstvě strouhaný zázvor
6 Šalotka, oloupaná
1.5 čl Mleté chilli koření
3 čl Rybí omáčka Nuoc mam
6 Jarní cibulka
3 čl Hnědý cukr
3 Limetka (1/2 na šťávu, 1/2 na klínky na ozdobu)
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Zázvor omyjte a nastrouhejte.
Fáze 3 /7
Do nádoby vložte mandle. Opražte.
Fáze 4 /7
Vyjměte z nádoby a rozmixujte se všemi ingrediencemi a jarními cibulkami. Zelené části nechejte na ozdobu.
Fáze 5 /7
Na jednu stranu filet naneste pastu. Zabalte do pečícího papíru. Vložte do parního koše. Do nádoby nalijte 250 ml horké vody.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 9 minut
Fáze 7 /7
Odstraňte pečící papír. Ozdobte cibulovými stonky a klínky limetky. Podávejte s rýží.