Pizza a la kebab
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pizza Těsto na pizzu
10 g Mouka
80 g Rajčatová omáčka
200 g Tepelně upravené maso na kebab (jehněčí nebo kuřecí)
1 Cibule
1 Zelená paprika
100 g Sýr mozzarella
50 g Sýr feta
1 čl Oregano
2 pl. Olivový olej
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Dno nádoby posypte moukou. Vyválejte těsto a dejte ho do přístroje.
Fáze 2 /6
Na těsto rozetřete rajčatovou omáčku tak, abyste ponechali úzký okraj. Na omáčku rozprostřete maso na kebab, přidejte cibuli a nakrájenou papriku. Posypte mozzarellou, fetou a oreganem. Případně pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete.
Fáze 3 /6
Spusťte pečení.
Fáze 4 /6
V polovině pečení otevřete rukojeť oběma rukama, abyste zkontrolovali, zda je pizza upečená. V případě potřeby ji otočte, aby se upekla rovnoměrně.
Fáze 5 /6
Po upečení otevřete rukojeť oběma rukama a pizzu opatrně vyndejte.
Fáze 6 /6
Před krájením a podáváním nechte pizzu několik minut odpočinout.