Pizza a la cheeseburger
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pizza Těsto na pizzu
200 g Mleté hovězí maso
100 g Sýr čedar
3 pl. Kečup
2 pl. Hořčice
1 Cibule
1 Rajče
3 Nakládané okurky
1 pl. Rostlinný olej
Listy hlávkového nebo ledového salátu
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Dno nádoby posypte moukou. Vyválejte těsto a dejte ho do přístroje.
Fáze 2 /7
Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm mleté maso s nakrájenou cibulí, aby se maso propeklo a cibule změkla. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 3 /7
Těsto na pizzu rovnoměrně potřete kečupem a hořčicí jako základ omáčky. Na těsto rozprostřete orestované mleté maso a cibuli. Posypte strouhaným sýrem čedar. Na sýr dejte nakrájená rajčata a nakládané okurky.
Fáze 4 /7
Spusťte pečení.
Fáze 5 /7
V polovině pečení opatrně otevřete rukojeť oběma rukama, abyste zkontrolovali, zda je pizza upečená. V případě potřeby ji pootočte, aby se upekla rovnoměrně.
Fáze 6 /7
Po upečení pizzu opatrně vyndejte a nechte ji několik minut odpočinout.
Fáze 7 /7
Pro větší svěžest pizzu ozdobte několika listy hlávkového salátu. Nakrájejte a ihned podávejte.