Pečená rajčata s burratou a česnekovou bagetou
- Celková doba 40 min
- 10 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
300 g Cherry rajčata
4 strou. Stroužky česneku
1 ks Buratta
1 ks Světlá bageta
20 g Máslo
Petrželová nať
Olivový olej
Sůl
Pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Neoloupané stroužky česneku zabalte do alobalu. Rajčata omyjte a nožem na pár místech propíchněte slupku. Předejdete tím praskání a zašpinění koše fritézy.
Fáze 2 /5
Rajčata pokapejte olivový olejem, přidejte sůl a pepř. Dejte péct společně s česnekem. Můžete přímo na rošt nebo využít misku z pečícího papíru či jakoukoliv zapékací misku.
Fáze 3 /5
Upečený česnek vymačkejte do změklého másla. Přidejte sůl, pepř a nasekanou petrželku.
Fáze 4 /5
Bagetu nakrájejte na kolečka, potřete ochuceným máslem a dejte péct.
Fáze 5 /5
Upečená rajčata dejte na hlubší talíř, doprostřed umístěte čerstvou a vychlazenou burratu a doplňte o opečenou bagetu.