Lepkavá rýže s mangem
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
20 g Hnědý cukr
60 ml Kokosové mléko
100 g Japonská rýže, důkladně propláchnutá (sushi rýže)
0.25 Limetka (šťáva a kůra)
0.5 Stonek citrónové trávy, nakrájený na kousky
0.5 Mango, oloupané a nakrájené na 5 mm kostky
150 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si přísady.
Fáze 2 /5
Oloupejte a nakrájejte mango na 5 mm kostky.
Fáze 3 /5
Vložte rýži, vodu a citrónovou trávu do hrnce.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Vyjměte citrónovou trávu. Přidejte zbývající přísady. Míchejte tak, aby se rýže odlepila.