Květák v bešamelové omáčce
- Celková doba 27 min
- 20 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
350 g Květákové růžičky
2 Velká vejce
25 g Mouka
25 g Máslo
33 cl Mléko
Muškátový oříšek
Sůl
Strouhaný sýr
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Růžičky květáku omyjte a rozkrojte na dvě poloviny.
Fáze 3 /7
Do hrnce dejte máslo.
Fáze 4 /7
Rozpusťte máslo. Přidejte mouku a promíchejte. Přilijte studené mléko a míchejte do zhoustnutí. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 5 /7
Vyjměte omáčku z hrnce. Do hrnce nalijte 200 ml vody a květák vložte do napařovacího koše. Osolte. Navrch dejte vejce.
Fáze 6 /7
Vaření pod tlakem.
Fáze 7 /7
Květák, oloupaná vejce, bešamel a sýr naskládejte do zapékací misky. Zapečte pod grilem a servírujte.