Květák po indicku
- Celková doba 45 min
- 10 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 pl. Citronová šťáva
1 pl. Kukuřičný škrob
1 pl. Koření (kmín, kurkuma, garam masala)
300 g Květák
1 pl. Olivový olej
0.5 Červená cibule
1 Česnek
1 pl. Rajčatový protlak
15 cl Zeleninový vývar
8 cl Rajčatová omáčka
8 cl Kokosové mléko
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /8
Smíchejte citronovou šťávu, škrob, polovinu koření a špetku soli.
Fáze 4 /8
Nalijte olej do hrnce.
Fáze 5 /8
Květák opékejte 10 minut. Přilijte pikantní marinádu a vařte 10 minut.
Fáze 6 /8
Osmažte cibuli a česnek. Přidejte rajčatový protlak a zbytek koření a promíchejte. Zalijte rajčatovou omáčkou a vývarem.
Fáze 7 /8
Vraťte květák a vařte 15 minut. Zalijte kokosovým mlékem.
Fáze 8 /8
Podávejte.