Jehněčí kofta kebab
- Celková doba 20 min
- 0 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
550 g Mleté libové jehněčí
1 trs Nasekaný koriandr
40 g Bílá strouhanka (z tvrdého pečiva)
2 strou. Česnek
2 ks Čerstvé cibule
2 čl Mletý kmín
1 čl Mletá paprika
6 ks Chleby pita
200 g Hotová omáčka tzatziki
Příprava
Fáze 1 /8
Oloupejte česnek, smíchejte ho s čerstvou cibulí, koriandrem, strouhankou, kmínem, paprikou, solí a pepřem.
Fáze 2 /8
Přidejte mleté jehněčí a opatrně smíchejte, abyste vytvořili rovnoměrnou směs.
Fáze 3 /8
Maso rozdělte na 6 stejně velkých porcí a navlhčenýma rukama vytvarujte na špízech tvar klobás.
Fáze 4 /8
Dejte do chladničky.
Fáze 5 /8
Zapněte gril. Zvolte program VEPŘOVÉ a stiskněte tlačítko OK.
Fáze 6 /8
Po předehřátí přístroje položte kebaby na gril a gril přiklopte.
Fáze 7 /8
Grilujte podle pokynů na displeji, dokud nebude maso hotové.
Fáze 8 /8
Kebaby podávejte s tzatziki a pita chlebem.