Hovězí vývar
- Celková doba 1 hod. 15 min
- 20 min
Příprava - 55 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
500 g Hovězí žebro
3 Morková kost
Cibule
Celer
3 Mrkev
3 Petržel
4 Česnek
Koření
Petrželová nať
Jarní cibulka
200 g Kuřecí játra
2 Vejce
2 lžíce Majoránka
3 Česnek
0.5 Cibule
100 g Strouhanka
Sůl
Pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Suroviny si lehce pokrájejte a vložte do hrnce.
Fáze 2 /6
Zalijte vodou až po rysku a zavřete hrnec.
Fáze 3 /6
Zvolte „ruční režim“, vaření „pod tlakem“ a poté „expresní vaření s tlakem“. Vařte 50 minut.
Fáze 4 /6
Po uvaření, když je maso měkké, vše přes cedník scedit do hrnce, maso natrhat, zeleninu nakrájet a vložit zpět do hrnce.
Fáze 5 /6
Knedlíčky dělat podle uvedených surovin, doporučuji si jeden knedlíček udělat na zkoušku.
Fáze 6 /6
Nakonec nechat znovu povařit (5 minut) a dochutit podle chuti.