Fish and chips
- Celková doba 23 min
- 15 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
60 g Mouka
40 g Strouhanka
0.5 čl Sušený česnek
0.5 čl Sušená cibule
0.5 pl. Jedlá soda
Sůl a pepř
5 cl Pivo
2 Filety z tresky
1.5 pl. Olej
Příprava
Fáze 1 /4
Rybu dobře osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Polovinu mouky a strouhanky dejte do dvou mělkých misek. V míse smíchejte druhou polovinu mouky, sušený česnek a sušenou cibuli, jedlou sodu, sůl, pepř a pivo. Každý kousek tresky obalte moukou, poté namočte do pivního těstíčka a nakonec obalte strouhankou. Potřete je nebo postříkejte olejem.
Fáze 2 /4
Položte je do přístroje s mřížkou. Spusťte pečení.
Fáze 3 /4
V polovině pečení rybu otočte.
Fáze 4 /4
Rybu podávejte s hranolky a mátovým hráškovým pyré. Podávejte s několika klínky citronu a tatarskou omáčkou.