Dušená ryba na turecký způsob
- Celková doba 20 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
2 os.
2 Filety z tresky
200 g Brambory
50 g Nakrájená cibule
30 g Červená paprika
200 g Rajčata
1 pl. Rajčatový protlak
0.5 Citrony
1 Stroužky česneku
0.5 čl Sušené oregano
1 pl. Plochá petržel
Sůl
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Umístěte rybu do středu mísy
Fáze 3 /5
Přidejte všechny ostatní ingredience kromě oregana a petrželky.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Po uvaření posypeme oreganem a petrželkou. Podávejte horké.