Hovězí guláš na japonský způsob
- Celková doba 55 min
- 25 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
800 g Dušení hovězího masa
1 pl. Mouka
2 pl. Olivový olej
1 Cibule
2 Mrkev
150 g Prorostlá slanina
2 strou. Česnek
33 cl japonské pivo
5 cl Voda s 15 g kukuřičné mouky (kaše)
2 pl. Petržel
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /6
Opečte hovězí maso 3 minuty na oleji a mouce. Přidejte cibuli, mrkev, prorostlou slaninu a česnek. Osmahneme 2 minuty.
Fáze 4 /6
Zalijte japonským pivem a vodou s kukuřičnou moukou a vařte 1 min.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Posypeme petrželkou a podáváme.