Vepřová panenka
- Celková doba 45 min
- 20 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1 kg Vepřová panenka (3x 450 g)
3 pl. Olivový olej
2 lžíce Dijonská hořčice
2 lžíce Med
2 lžíce Sušený česnek
2 čl Uzená paprika
1 čl Mleté chilli
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Vepřovou panenku nakrájejte na plátky a osolte a opepřete. V misce smíchejte olivový olej, hořčici, med, sušený česnek, papriku a chilli. Plátky masa potřete směsí, kterou jste si připravili.
Fáze 2 /5
Na desku v nádobě dejte plátky vepřové panenky. Zahajte proces vaření.
Fáze 3 /5
V polovině pečení panenku otočte.
Fáze 4 /5
Zkontrolujte, jak je maso propečené. Propečenost závisí na velikosti masa. V případě potřeby dobu pečení prodlužte o 5 minut.
Fáze 5 /5
Maso vyjměte a nechte před krájením alespoň 5 minut odpočívat. Podávejte např. se smaženým květákem.