Vepřová panenka z javoru a hořčice
- Celková doba 1 hod. 3 min
- 20 min
Příprava - 18 min
Vaření - 25 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (17)
EY145810 Easy Fry Compact 3l horkovzdušná fritéza Tefal černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
1 pl. Hořčice
1 pl. Celozrnná hořčice
1 pl. Javorový sirup
0.5 pl. Worcestershire omáčka
1 strou. Česnek
0.5 čl Hnědý cukr
0.5 čl Uzená paprika
0.5 čl Italské koření
0.5 čl Sůl
0.5 čl Česnekový prášek
0.25 čl Mletý černý pepř
0.5 Vepřová panenka
1 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /7
V malé nádobě smíchejte hnědý cukr, uzenou papriku, italské koření, sůl, česnekový prášek a pepř. Dejte stranou.
Fáze 2 /7
Panenku osušte, aby se odstranila přebytečná šťáva. Naolejujte, aby se dobře obalovala, a poté přidejte koření a dbejte na to, aby se rovnoměrně rozprostřelo po povrchu. Filet mignon vložte do misky do lednice a nechejte asi 15 minut marinovat.
Fáze 3 /7
Mezitím si připravte omáčku. V nádobě smíchejte všechny ingredience, abyste získali hladkou omáčku. Dejte stranou.
Fáze 4 /7
Vložte panenku do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 5 /7
Po uvaření potřete polovinou omáčky celý povrch panenky. Spusťte proces vaření.
Fáze 6 /7
V polovině vaření potřete zbylou omáčkou celý povrch karamelizované panenky. Dokončete proces vaření.
Fáze 7 /7
Po uvaření nechte panenku 10 minut odpočinout, aby byla křehčí. Panenku nakrájejte a ihned podávejte.