Veganské burgery z grilovaných žampionů Portobello
- Celková doba 23 min
- 10 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Malé žampiony Portobello
2 pl. Pesto
2 Veganské hamburgerové bulky
1 Avokádo
0.5 Rajče
0.5 Červená cibule
2 tenký plátek Veganský sýr
Několik listů salátu
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Houby omyjte. Dochuťte solí a pepřem. Vložte houby do přístroje s mřížkou, aniž byste je pokládali na sebe. Začněte péci.
Fáze 2 /4
Když jsou houby upečené, přelijte je polovinou pesta.
Fáze 3 /4
Žampiony ihned podávejte v burgerových bulkách s avokádem, několika plátky rajčat, červenou cibulí, veganským sýrem, listy salátu a zbylým pestem.
Fáze 4 /4
Podávejte s batátovými hranolky.