Burgery z grilovaných žampionů Portobello
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
4 Malé žampiony Portobello
4 pl. Pesto
4 Hamburgerové bulky
2 Avokáda
1 Červená paprika nakrájená na kostičky
Listový salát
4 plá. Veganský sýr
Příprava
Fáze 1 /5
Houby omyjte. Mašlovačkou houby nahoře potřete pestem.
Fáze 2 /5
Přístroj zapněte. Zapněte nádobu č. 1. Ujistěte se, že jste vložili desku do nádoby č.1. Nastavte program GRILL na 10 minut při teplotě 200 °C. Suroviny do nádoby ještě nedávejte. Přístroj automaticky zahájí předehřev. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu.
Fáze 3 /5
Až přístroj zapípá a na displeji zobrazí „Přidat“, je předehřev grilu dokončen. Na desku v nádobě č. 1 dejte žampiony Portobello. Na ně položte něco těžkého, např. litinovou pánev, a nádobu zavřete. Pečení se zahájí automaticky.
Fáze 4 /5
V polovině pečení, když přístroj zapípá a kontrolka se rozbliká, prohoďte košík, abyste houby zamíchali.
Fáze 5 /5
Houby podávejte ihned v hamburgerových bulkách se salátem, plátky avokáda a několika proužky červené papriky, veganským sýrem a trochou pesta. Podávejte s dýňovými hranolky.