Treska na kari
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
500 g Filety z tresky
3 pl. Jemná pasta indického kari
20 cl Kokosový krém
Sůl, pepř
10 g Strouhaný kokos
Příprava
Fáze 1 /3
Filety z tresky potřete kari pastou a zbylou kari pastu dejte do malého rendlíku s kokosovým mlékem, solí a pepřem. Obsah rendlíku zahřejte.
Fáze 2 /3
Do fritézy Easy Fry vložte grilovací mřížku. Do nádoby přístroje vložte čtverec pečicího papíru a na něj položte rybí filety. Digitální verze: Nastavte program RYBY na 10 minut při teplotě 200 °C. Mechanická verze 2v1: Nastavte teplotu 200 °C na 10 minut.
Fáze 3 /3
Rybu podávejte s kari omáčkou a posypanou hoblinkami kokosu.