Květák na kari
- Celková doba 23 min
- 10 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
3 Malé květáky
3 pl. Olivový olej
3 pl. Kari v prášku
2 pl. Sušený česnek
2 pl. Mleté chilli
Sůl, pepř
Citrón
6 sní. Koriandr
Příprava
Fáze 1 /6
Květák nakrájejte na stejně velké růžičky a dejte je do mísy. Přidejte olivový olej, kari, česnek, chilli, sůl a pepř a dobře promíchejte.
Fáze 2 /6
Přístroj zapněte. Zapněte nádobu č. 1. Nastavte program ZELENINA na 13 minut při teplotě 180 °C. Vyjměte desku a růžičky dejte do nádoby č. 1. Zapněte nádobu č. 2. Nastavte program ZELENINA na 16 minut při teplotě 180 °C. Vyjměte desku a růžičky dejte do nádoby č. 2.
Fáze 3 /6
Stiskněte tlačítko SYNC, aby byla příprava v obou nádobách dokončena ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu v obou nádobách.
Fáze 4 /6
V polovině tepelné úpravy květák zamíchejte.
Fáze 5 /6
Zkontrolujte, zda je květák upečený. V případě potřeby přidejte ještě pár minut.
Fáze 6 /6
Květák podávejte ihned s citrónem a koriandrem jako přílohu ke kuřeti tandoori.