Teplé nebo studené gazpacho
- Celková doba 20 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
4 os.
400 g Rajčata, oloupaná a na čtvrtky
100 g Bílá cibule, oloupaná a nasekaná
2 strou. Stroužek česneku, oloupaný a bez klíčku
100 g Paprika, oloupaná, bez semínek a na kostičky
2 plá. Bílý chléb, bez kůrky
2 pl. Višňový ocet
12 Lístky čerstvé bazalky
2 čl Cukr
600 ml Voda
Vysoce kvalitní olivový olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Bílou cibuli oloupejte a nakrájejte na kousky.
Fáze 3 /8
Stroužky česneku oloupejte a odstraňte klíčky.
Fáze 4 /8
Červenou papriku oloupejte a odstraňte semínka. Poté nakrájejte na kostičky.
Fáze 5 /8
Do nádoby vložte všechny ingredience kromě bazalky. Osolte a opepřete.
Fáze 6 /8
Doba vaření: 5 minut
Fáze 7 /8
Jemně rozmixujte.
Fáze 8 /8
Jezte teplé nebo chlazené, ochucené bazalkou a olivovým olejem.