Srnčí hřbet s černým rybízem
- Celková doba 14 min
- 10 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1 kg Srnčí filety, na plátky po 180 g
150 g Černý rybíz (čerstvý nebo mražený, nebo brusinky)
3 pl. Arašídový olej
3 Hrušky, oloupané, bez jadřinců a podélně rozpůlené
70 ml Telecí vývar
600 g Fialové brambory, na 1 cm kostky
60 ml Červené víno
3 Špetka směsi koření (nebo nového koření)
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Fialové brambory nakrájejte na 1 cm kostičky.
Fáze 3 /7
Ochuťte maso solí a pepřem. Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /7
Plátky masa osmahněte ze všech stran. Maso vyjměte. Vložte do nádoby brambory. Osolte a opepřete. Opékejte po dobu 1 minuty.
Fáze 5 /7
Nádobu deglazujte červeným vínem a telecím vývarem. Seškrábejte zbytky opečeného masa na dně nádoby. Přidejte ovoce, maso a koření.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 4 minuty
Fáze 7 /7
Nechejte maso 2 minuty odpočívat. Podávejte.