Máslové fazole s olivami
- Celková doba 22 min
- 20 min
Příprava - 2 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1 kg Žluté fazolky, omyté
90 g Černé olivy, vypeckované, nasekané
450 g Lilek, omytý a na kostičky
120 g Šalotka, oloupaná a jemně nasekaná
30 g Máslo, lehce osolené
100 ml Bílé víno
3 pl. Čerstvý kopr, omytý a nasekaný
1.5 Citrón
3 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
50 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby vložte máslo.
Fáze 3 /6
Rozpusťte máslo. Přidejte šalotku a restujte. Přidejte víno, lilek a olivy.
Fáze 4 /6
Osolte a opepřete. Přidejte fazolky a 50 ml vody.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 2 minuty
Fáze 6 /6
Podávejte teplé nebo studené, zdobené koprem, citronem a olivovým olejem.