Rizoto s pohankou a houbami
- Celková doba 24 min
- 20 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
100 g Loupaná pohanka
20 g Opražená pohanka
100 g Houby (žampiony, hříbky, stročci atd.)
1 Šalotka, oloupaná a jemně nasekaná
250 ml Zeleninový vývar
1 pl. Mascarpone
2 pl. Strouhaný parmazán
Sůl, pepř
Olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Omyjte houby. Nakrájejte je na kousky. Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Restujte houby po dobu 5 minut. Přidejte šalotku. Vařte po dobu 2 minut.
Fáze 4 /6
Přidejte dva druhy pohanky a vývar. V případě potřeby dochuťte.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 4 minuty
Fáze 6 /6
Přidejte mascarpone a parmazán. Zamíchejte.