Rizoto s liškami
- Celková doba 16 min
- 10 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
200 g Rýže arborio na rizoto
60 g Šalotka, jemně nasekaná
4 pl. Olivový olej
400 ml Voda
60 ml Bílé víno
200 g Lišky (na půlky)
2 pl. Mascarpone
2 pl. Strouhaný parmazán
Sůl a pepř
1 pl. Petržel, nasekaná
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nasekejte šalotky.
Fáze 3 /8
Nasekejte petržel.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte polovinu oleje.
Fáze 5 /8
Osmahněte lišky na oleji. Dejte stranou. Nalijte zbytek oleje, přidejte rýži a šalotku. Míchejte, dokud rýže nezhnědne.
Fáze 6 /8
Přidejte vodu, bílé víno a lišky. Přidejte koření.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 6 minut
Fáze 8 /8
Přidejte mascarpone. Zamíchejte. Posypejte parmazánem a petrželí.