Ravioli s vlašskými ořechy a gorgonzolou
- Celková doba 19 min
- 15 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
12 Plněné ravioli (chlazené)
100 g Malé růžičky brokolice, omyté
70 g Gorgonzola (nebo roquefort nebo jiný sýr s modrou plísní)
25 g Uzená kachna, nasekaná
50 g Šalotka, oloupaná a jemně nasekaná
125 g Hustá smetana
30 g Vyloupané vlašské ořechy, nasekané
280 ml Zeleninový vývar (nebo voda)
1 pl. Kerblík nebo petržel, omytá a nasekaná
1 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Restujte šalotku do změknutí. Přidejte kachnu, smetanu, gorgonzolu a sedminu vývaru. Promíchejte a odložte stranou.
Fáze 4 /6
Dolijte zbytek vývaru. Přidejte ravioli a brokolici.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 4 minuty
Fáze 6 /6
Nechejte odkapat. Přidejte omáčku, vlašské ořechy a kerblík.