Polévka ze tří druhů fazolí
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
100 g Zelené fazolky, omyté a na malé kousky
100 g Vařené fazole haricot
100 g Vařené červené fazole
60 g Drobné těstoviny
0.5 Cibule, oloupaná a jemně nasekaná
100 g Uzená nebo neuzená slanina na kostičky
20 Lístky čerstvé bazalky, omyté a jemně nasekané
4 pl. Strouhaný parmazán (nebo jiný sýr)
700 ml Zeleninový vývar (nebo voda)
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Cibuli oloupejte a najemno nakrájejte.
Fáze 3 /6
Lístky čerstvé bazalky omyjte a najemno nakrájejte.
Fáze 4 /6
Do nádoby vložte všechny ingredience kromě parmazánu a bazalky. Jemně ochuťte kořením.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 5 minut
Fáze 6 /6
Rozdělte do talířů. Ozdobte bazalkou a parmazánem.