Pizza se čtyřmi druhy sýru
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pizza Těsto na pizzu
10 g Mouka
60 g Rajčatová omáčka
50 g Sýr mozzarella
50 g Sýr gorgonzola
50 g Parmezán
50 g Jemný kozí sýr
1 pl. Olivový olej
1 čl Oregano
Černý pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Dno nádoby vysypte moukou. Vyválejte těsto a dejte ho do přístroje.
Fáze 2 /4
Na těsto rozetřete rajčatovou omáčku tak, abyste ponechali úzký okraj. Na pravou pizzu se čtyřmi druhy sýrů nemusíte rajčatovou omáčku vůbec použít. Na těsto rovnoměrně rozprostřete mozzarellu, gorgonzolu, parmezán a kozí sýr. Pokapejte olivovým olejem a posypte oreganem nebo ozdobte lístky bazalky. Pizzu dochuťte několika otočeními mlýnkem na pepř, aby se chutě zvýraznily. Spusťte pečení.
Fáze 3 /4
V polovině pečení otevřete rukojeť oběma rukama, abyste zkontrolovali, zda je pizza upečená. V případě potřeby ji otočte, aby se upekla rovnoměrně. Po upečení otevřete rukojeť oběma rukama a pizzu opatrně vyndejte.
Fáze 4 /4
A můžete se do ní pustit!