Pečený camembert s brusinkami
- Celková doba 25 min
- 10 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1 Camembert
2 pl. Sušené brusinky
2 pl. Pekanové ořechy
2 pl. Kešu ořechy
1 čl Italské koření
2 pl. Pažitka
1 pl. Tekutý med
1 pl. Olivový olej
2 sní. Snítky rozmarýnu
Opečený chleba k podávání
Příprava
Fáze 1 /8
Vyjměte camembert z dřevěné krabičky a odstraňte veškeré plastové nebo papírové obaly.
Fáze 2 /8
Pokud je krabička vyrobena ze skutečného, neošetřeného dřeva, můžete ji použít k přípravě camembertu tak, že ji umístíte do svého spotřebiče (bez víka). V opačném případě použijte malou nádobu přizpůsobenou velikosti vašeho spotřebiče.
Fáze 3 /8
Nožem udělejte na vrchní straně camembertu zářez ve tvaru kříže, abyste usnadnili jeho pečení.
Fáze 4 /8
Vložte camembert do spotřebiče vybaveného podložkou. Spusťte proces pečení.
Fáze 5 /8
Zatímco se camembert peče, připravte si směs na přelití: v nádobě smíchejte brusinky, pekanové ořechy, kešu, italské koření a nasekanou pažitku.
Fáze 6 /8
Chleba opečte.
Fáze 7 /8
Jakmile je camembert upečený, opatrně jej vyjměte ze spotřebiče. Teplý camembert pokapejte medem a olivovým olejem, poté přelijte směsí brusinek, ořechů a bylinek. Přidejte snítky rozmarýnu.
Fáze 8 /8
Takto ozdobený camembert ihned podávejte s opečeným chlebem, který se vám bude hodit k namáčení do připravené směsi.