Pečené pórky s cibulí a slaninou
- Celková doba 31 min
- 25 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
4 Velké pórky
100 g Slanina
1 Oloupaná a nakrájená cibule
2 Brambora/y, oloupané a nakrájené na kostičky
300 g Oloupané a nakrájené houby
Sůl, pepř
2 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Rozkrojte zelené části pórků na dva díly. Svažte k sobě oba díly od jednoho konce k druhém, jako byste svazovali pečeni. Nalijte olej do hrnce.
Fáze 3 /6
Osmažte cibuli a kousky slaniny. Přidejte houby a povařte, aby zmenšily objem a scvrkly se. Osolte. Přidejte brambory. Promíchejte.
Fáze 4 /6
Odstraňte si 2/3 této směsi. Zakomponujte pórky a postupně vracejte směs zpět do hrnce. Přilijte 1/2 hrnku vody.
Fáze 5 /6
Vaření v tlakovém hrnci
Fáze 6 /6
Pečené pórky podávejte navrstvené na zeleninu a kousky slaniny.