Hot dog s klobásou na pivu a cibulí
- Celková doba 1 hod.
- 40 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
4 ks Grilovací klobásy
4 ks Rohlíky na hot dog
2 Středně velké bílé cibule
500 ml Libovolné pivo
Máslo
1 pl. Hnědý cukr
Příprava
Fáze 1 /6
Klobásy po celé délce propíchejte vidličkou. Cibuli nakrájejte na kolečka.
Fáze 2 /6
Pivo přiveďte na mírném ohni v rendlíku do varu a vařte v něm klobásy asi 30 minut.
Fáze 3 /6
V hrnci ohřejte máslo s 1 lžičkou hnědého cukru, nechte v něm zesklovatět cibuli a trochu zkaramelizovat.
Fáze 4 /6
Vyberte program KLOBÁSY a klobásy ugrilujte dozlatova.
Fáze 5 /6
Mezitím rohlíky na hot dog rozpulte a vnitřní stranu potřete hořčicí nebo kečupem.
Fáze 6 /6
Do každého rohlíku dejte klobásu a posypte ji trochou drceného chilli. Navrch dejte karamelizovanou cibuli a podávejte.