Pečená růžičková kapusta se slaninou a hořčicí
- Celková doba 50 min
- 20 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY855BE0 Easy Fry Mega horkovzdušná fritéza Tefal 7,5 l Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
800 g Růžičková kapusta
3 pl. Olivový olej
1.5 strou. Sekaný česnek
1.5 pl. Hořčice
150 g Předvařená slanina
60 g Parmazán
Sůl
Příprava
Fáze 1 /4
Růžičkovou kapustu omyjte a nakrájejte na 4 díly. Ochuťte olivovým olejem, česnekem a hořčicí. Promíchejte.
Fáze 2 /4
Do nádoby s deskou dejte růžičkovou kapustu. Zahajte proces vaření.
Fáze 3 /4
V polovině pečení košík vyjměte a růžičkovou kapustu prohoďte, aby byla křupavá na všech stranách. Do nádoby přidejte nakrájenou slaninu a pokračujte v pečení. Chcete-li růžičkovou kapustu více propečenou, dobu pečení trochu prodlužte.
Fáze 4 /4
Růžičkovou kapustu podávejte osolenou a posypanou trochou parmazánu.