Cheeseburger se slaninou
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
4 ks Hovězí burgery
4 plá. Slanina
2 pl. Francouzská hořčice
2 pl. Majonéza
4 plá. Čedar
4 ks Bulky
Přísady
Příprava
Fáze 1 /3
Zapněte gril. Zvolte program MANUAL nebo SLANINA (podle modelu) a stiskněte tlačítko OK. Po předehřátí přístroje položte slaninu na gril a gril zavřete. Stisknutím tlačítka OK zahajte grilování. Grilujte podle chuti: „Střední“ (oranžové nastavení 220 °C), aby byla slanina křupavá, ale stále trochu měkká, nebo „Křupavé“ (červené nastavení 250 °C), aby byla slanina výrazně křupavá.
Fáze 2 /3
Grilovací desky pečlivě otřete kuchyňskou utěrkou. Poté zvolte program BURGER a stiskněte tlačítko OK. Po předehřátí přístroje položte burgery na gril a gril zavřete. Grilujte podle chuti: krvavé, středně propečené nebo dobře propečené.
Fáze 3 /3
Dokud jsou burgery horké, položte na každý z nich plátek sýru. Smíchejte hořčici a majonézu a směsí potřete půlky bulek. Na bulky dejte přísady podle chuti (cibulové kroužky, listy salátu, rajčata, okurky atd.) a na ně položte burger. Přidejte grilované plátky slaniny a zakryjte horní půlkou bulky. Ihned podávejte.