Plněný burger se slaninou a nachos
- Celková doba 30 min
- 10 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 ks Hamburgerové bulky
300 g Mleté hovězí maso
4 plá. Čedar
4 plá. Slanina
Sůl
Pepř
Salsa
Nachos
Slanina
Salát
1 ks Rajče
Příprava
Fáze 1 /8
Slaninu grilujte pomocí programu MANUAL nebo SLANINA (podle modelu), dokud není křupavá, a dejte ji stranou.
Fáze 2 /8
Mezitím mleté maso osolte a opepřete a vytvarujte z něj dva burgery po cca 150 g.
Fáze 3 /8
V burgeru udělejte palcem otvor a zatlačte do něj dva plátky čedaru (který jste si nakrájeli předem). Poté těsto uzavřete, aby sýr nevytékal.
Fáze 4 /8
Zvolte program BURGER a burgery grilujte, dokud nejsou dobře propečené.
Fáze 5 /8
Mezitím si připravte suroviny na dokončení burgerů: Dolní polovinu housky potřete salsou a na ni dejte salát.
Fáze 6 /8
Po ugrilování dejte burger na salát. Na maso položte jeden nebo dva plátky rajčat.
Fáze 7 /8
Na ně rozdrobte nachos a dejte plátek slaniny.
Fáze 8 /8
Nakonec na slaninu a nachos dejte trochu salsy a přiklopte horní polovinou bulky.