Opečené sendviče s krůtím masem a volským okem
- Celková doba 24 min
- 10 min
Příprava - 14 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
8 os.
16 plá. Chléb
120 g Chilli pasta
40 plá. Krůtí šunka
32 plá. Sýr
1 pl. Sušený tymián
Máslo
8 Vejce
Příslušenství
Gril
Příprava
Fáze 1 /5
Do přístroje vložte grilovací mřížku. Nastavte program GRILL na 15 minut při teplotě 200 °C, abyste přístroj předehřáli.
Fáze 2 /5
Toast potřete chilli. Mezi dva plátky toustu vložte 5 nebo 6 plátků krůtího, 4 nebo 5 plátků sýru a tymián. Vnější stranu toustu pomažte máslem.
Fáze 3 /5
Po předehřátí přístroje dejte do varné nádoby 4 sendviče a nastavte program GRILL na dobu 7 minut. Po 7 minutách pečení dejte do varné nádoby zbývající sendviče a nastavte program GRILL opět na dobu 7 minut.
Fáze 4 /5
V pánvi připravte volská oka.
Fáze 5 /5
Po upečení sendvičů je otevřete a vložte do nich volská oka. Poté podávejte.