Losos plněný krevetami
- Celková doba 47 min
- 30 min
Příprava - 17 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
90 g Krevety
0.5 pl. Olivový olej
0.5 strou. Česnek
0.5 Jarní cibulky
4 list Špenát
0.5 čl Paprika
40 g Smetanový sýr
Sůl a pepř
2 Steak z lososa
Sůl
10 g Panko strouhanka
2 pl. Jarní cibulka zelená
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte rybu. Umístěte steaky na prkénko a vyjměte kosti, dávejte pozor, abyste neprořízli kůži. Steaky stočte do spirály, aby získaly tvar medailonku a odstraňte přebytečnou kůži. Každý steak svažte, aby držel pohromadě. Umístěte je na malý čtverec naolejovaného alobalu. Dochuťte solí a dejte stranou do lednice.
Fáze 2 /5
Příprava náplně: krevety nakrájejte na malé kousky a smažte 2 minuty na olivovém oleji. Vložte do nádoby a přidejte česnek, cibuli, špenát, papriku a smetanový sýr. Podle chuti okořeňte.
Fáze 3 /5
Steaky potřete nádivkou a dochuťte panko strouhankou.
Fáze 4 /5
Vložte steaky z lososa do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 5 /5
Na konci doby vaření odstraňte provázek a alobal a přidejte nakrájenou cibulovou zelenou nať. Ihned podávejte se špenátem jako příloha.