Losos plněný krevetami
- Celková doba 47 min
- 30 min
Příprava - 17 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
90 g Krevety
0.5 pl. Olivový olej
0.5 strou. Česnek
0.5 Jarní cibulky
4 list Špenát
0.5 čl Paprika
40 g Smetanový sýr
Sůl a pepř
2 Steak z lososa
Sůl
10 g Panko strouhanka
2 pl. Jarní cibulka zelená
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte rybu. Umístěte steaky na prkénko a vyjměte kosti, dávejte pozor, abyste neprořízli kůži. Steaky stočte do spirály, aby získaly tvar medailonku a odstraňte přebytečnou kůži. Každý steak svažte, aby držel pohromadě. Umístěte je na malý čtverec naolejovaného alobalu. Dochuťte solí a dejte stranou do lednice.
Fáze 2 /5
Příprava náplně: krevety nakrájejte na malé kousky a smažte 2 minuty na olivovém oleji. Vložte do nádoby a přidejte česnek, cibuli, špenát, papriku a smetanový sýr. Podle chuti okořeňte.
Fáze 3 /5
Steaky potřete nádivkou a dochuťte panko strouhankou.
Fáze 4 /5
Vložte steaky z lososa do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 5 /5
Na konci doby vaření odstraňte provázek a alobal a přidejte nakrájenou cibulovou zelenou nať. Ihned podávejte se špenátem jako příloha.