Pizza s norským lososem a krevetami
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pizza Těsto na pizzu
10 g Mouka
3 pl. Hustá kysaná smetana
150 g Uzený losos
100 g Loupané krevety
100 g Strouhaná mozzarella
1 pl. Čerstvý kopr
1 pl. Olivový olej
Citrón
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Dno nádoby posypte moukou. Vyválejte těsto a dejte ho do přístroje.
Fáze 2 /6
Na těsto rozetřete kysanou smetanu tak, abyste ponechali úzký okraj. Na kysanou smetanu nasypte nastrouhanou mozzarellu. Na sýr rozprostřete proužky uzeného lososa a oloupané krevety. Ochuťte koprem, osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem.
Fáze 3 /6
Spusťte pečení.
Fáze 4 /6
V polovině pečení otevřete rukojeť oběma rukama, abyste zkontrolovali, zda je pizza upečená. V případě potřeby ji otočte, aby se upekla rovnoměrně.
Fáze 5 /6
Po upečení otevřete rukojeť oběma rukama a pizzu opatrně vyndejte.
Fáze 6 /6
Chuť můžete osvěžit několika kousky citrónové kůry a ihned podávat.