Indické bramborové placičky (Sabudana vada)
- Celková doba 1 hod. 22 min
- 30 min
Příprava - 22 min
Vaření - 30 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
80 g Tapioka
30 cl Voda
0.5 čl Hrubá sůl
150 g Brambor
0.5 čl Červená kari pasta
1 pl. Koriandr
20 g Arašíd
0.5 čl Sůl
0.5 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /5
Do hrnce nasypte perly, vodu a sůl. Vařte 10 minut nebo dokud nebudou perly průsvitné. Sceďte a propláchněte čistou vodou. Dejte stranou.
Fáze 2 /5
V nádobě rozmačkejte vařené brambory vidličkou. Přidejte kari, koriandr, arašídy, sůl, olej a perly. Promíchejte stěrkou a tvarujte 50g kuličky. Mírně zploštěte, aby vznikly placičky.
Fáze 3 /5
Umístěte na tác a nechte 30 minut v lednici.
Fáze 4 /5
Placičky vložte do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 5 /5
Podávejte ihned.