Indické bramborové placičky (Sabudana vada)
- Celková doba 1 hod. 22 min
- 30 min
Příprava - 22 min
Vaření - 30 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (17)
EY145810 Easy Fry Compact 3l horkovzdušná fritéza Tefal černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
80 g Tapioka
30 cl Voda
0.5 čl Hrubá sůl
150 g Brambor
0.5 čl Červená kari pasta
1 pl. Koriandr
20 g Arašíd
0.5 čl Sůl
0.5 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /5
Do hrnce nasypte perly, vodu a sůl. Vařte 10 minut nebo dokud nebudou perly průsvitné. Sceďte a propláchněte čistou vodou. Dejte stranou.
Fáze 2 /5
V nádobě rozmačkejte vařené brambory vidličkou. Přidejte kari, koriandr, arašídy, sůl, olej a perly. Promíchejte stěrkou a tvarujte 50g kuličky. Mírně zploštěte, aby vznikly placičky.
Fáze 3 /5
Umístěte na tác a nechte 30 minut v lednici.
Fáze 4 /5
Placičky vložte do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 5 /5
Podávejte ihned.