Grilované papriky v octě
- Celková doba 4 hod. 27 min
- 15 min
Příprava - 12 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (12)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Max EY245310 Tmavě zelená/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
4 červená paprika
2 Stroužek česneku
5 pl. ocet z červeného vína
1 pl. Moučkový cukr
10 pl. Extra panenský olivový olej
4 pl. Čerstvá petržel
2 pl. Jemné kapary
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Začněte umytím a sušením paprik.
Fáze 2 /6
Vložte je do Easy Fry vybaveného talířem. Začněte vařit.
Fáze 3 /6
Papriky dejte stranou do nádoby.
Fáze 4 /6
Zatímco chladnou, připravte si marinádu. V nádobě smíchejte červený vinný ocet, olivový olej, mletý česnek, cukr, sůl, pepř a petržel.
Fáze 5 /6
Papriky před podáváním nechte alespoň 4 hodiny marinovat v lednici, aby se chutě dobře propojily.
Fáze 6 /6
Octové papriky podávejte jako předkrm nebo přílohu. Těsně před podáváním nasypte na papriky kapary naložené v octě.