Grilované papriky v octě
- Celková doba 4 hod. 35 min
- 15 min
Příprava - 20 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (8)
Přísady
4 os.
6 červené papriky
2 Česnek
5 pl. ocet z červeného vína
1 pl. Moučkový cukr
8 pl. Olivový olej
4 pl. Petržel
2 pl. Kapary
Sůl
Příprava
Fáze 1 /5
Začněte umytím a sušením paprik.
Fáze 2 /5
Zapněte svůj OptiGrill. Otevřete svůj OptiGrill na pozici grilování. Boční termostat nastavte do polohy 4. Pečte 15 až 20 minut podle velikosti paprik. Měly by být opečené a jemné.
Fáze 3 /5
Zatímco papriky chladnou, připravte si marinádu. V nádobě smíchejte červený vinný ocet, olivový olej, mletý česnek, cukr, sůl, pepř a petržel.
Fáze 4 /5
Před podáváním nechte papriky marinovat v lednici alespoň 4 hodiny, aby se chutě dobře propojily.
Fáze 5 /5
Nakládané papriky podávejte jako předkrm nebo jako přílohu. Při podávání položte na papriky nakládané kapary.