Grilované papriky po italsku
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30 Stříbrný/Černý Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Stříbrný/Černý Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Stříbrný/Černý Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Stříbrný/Černý Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 ks Červená paprika
6 pl. Olivový olej
3 strou. Stroužek česneku
3 pl. Bazalka
3 ks Filety z ančoviček
1.5 pl. Balzamikový ocet
Sůl
Pepř
30 g Piniové oříšky
60 g Parmazán
Příprava
Fáze 1 /4
Zapněte gril. Zvolte program PAPRIKA a stiskněte tlačítko OK.
Fáze 2 /4
Papriky rozpulte, vyjměte jádřince a každou půlku rozkrojte podélně na tři díly. Smíchejte je s polovinou olivového oleje, česnekem, bazalkou, ančovičkami a balzamikovým octem. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 3 /4
Po předehřátí přístroje dejte plátky papriky na gril (může být nutné ve více dávkách) a gril zavřete. Pečte podle pokynů na displeji, dokud nebudou „mírně ugrilované“.
Fáze 4 /4
Papriky dejte na talíř, pokapejte zbytkem oleje a nechte vychladnout. Před servírováním papriky posypte piniovými oříšky a strouhaným parmazánem.