*Souris d'agneau au vin rouge
- Celková doba 12 hod. 26 min
- 15 min
Příprava - 12 hod. 11 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
4 pl. *Olive oil
4 *Lamb shanks
2 *Chopped onion(s)
6 strou. *Chopped garlic
4 pl. *Cornflour (60 g)
60 cl *Red wine
30 cl *Vegetable stock
2 sní. *Thyme
2 čl *Smoked paprika
*Salt, pepper
500 g *Cooked tagliatelle
Příprava
Fáze 1 /8
*Prepare the ingredients.
Fáze 2 /8
*Add the oil to the bowl.
Fáze 3 /8
*Brown with seasoned meat on all sides for 6 minutes. Repeat this process several times.
Fáze 4 /8
*Add the onion, garlic and cornflour mixed with cold water.
Fáze 5 /8
*Cook for 1 minute.
Fáze 6 /8
*Add all the ingredients except the pasta then bring to a boil for 4 minutes.
Fáze 7 /8
*Low temperature cooking high.
Fáze 8 /8
*Remove the meat. Add the hot pasta to the sauce. Enjoy!