*Orange crème brûlée cups
- Celková doba 58 min
- 15 min
Příprava - 28 min
Vaření - 15 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
3 Neošetřené pomeranče na odšťavňování
3 Vejce
75 g Cukr krupice
75 g Smetana na vaření
1.5 pl. Voda z květů pomerančovníku
6 pl. Hnědý cukr
Příprava
Fáze 1 /5
Pomeranče rozkrojte na dvě části. Zkontrolujte, zda na prkénku stojí vzpřímeně. Pokud ne, odřízněte kousek kůry zespodu pomeranče, abyste vytvořili rovnou plochu. Z pomerančů vymačkejte šťávu a kůru si nechte.
Fáze 2 /5
V míse šlehejte vejce a cukr, dokud směs nezbělá a nezpění. Přidejte pomerančovou šťávu, smetanu a vodu z pomerančových květů. Dobře promíchejte.
Fáze 3 /5
Vložte pomerančovou kůru do spotřebiče vybaveného deskou a poté naneste směs na dno každého prázdného pomeranče. Zahajte proces pečení.
Fáze 4 /5
Po upečení je nechte na pánvi vychladnout a pak každý pomeranč posypte hnědým cukrem. Zahajte proces pečení, aby cukr zkaramelizoval.
Fáze 5 /5
Nastavte čas podle požadované barvy.