*Butternut à l’ail et aux herbes
- Celková doba 38 min
- 15 min
Příprava - 23 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
400 g *Butternut squash
1.5 strou. *Chopped garlic
0.5 čl *Italian seasoning
0.5 čl *Smoked paprika
0.5 čl *Honey
1 pl. *Olive oil
1 pl. *Chopped fresh parsley
*Salt, pepper
Příprava
Fáze 1 /8
*Prepare the ingredients.
Fáze 2 /8
*Peel and cut the squash.
Fáze 3 /8
*Put the diced butternut squash into the steam basket.
Fáze 4 /8
*Pour 250 ml of water into the bowl. Place the steam basket into the bowl.
Fáze 5 /8
*Cook on steam boost.
Fáze 6 /8
*Remove the basket. Wash and dry the bowl.
Fáze 7 /8
*Fry the garlic, spices, honey and diced butternut squash in the oil for 3 minutes, stirring continuously.
Fáze 8 /8
*Add the parsley and serve.